Betonirakentamisen ammattilainen palvelee Pirkanmaalta käsin ympäri Suomen

Rakennusliike Hanke Oy:n erikoisalaa on betonirakentaminen. Urakoimme teollisuus-, saneeraus- ja uudiskohteissa rautaista ammattitaitoamme käyttäen. Palvelualueeseemme kuuluu Pirkanmaa ja koko Suomi.

 

Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä kysyäksesi lisätietoja tai pyytääksesi tarjouksen!

Yhteystietoihin

Turvallisuus, joustavuus, laatu

Panostamme kaikessa työssämme turvallisuuteen, joustavuuteen ja laatuun. Osaamme tehokkaan organisoinnin taidon, mikä puolestaan mahdollistaa haastavimpienkin kohteiden urakoimisen joustavalla aikataululla.

 

Työntekijöillämme on laaja kokemus sekä teollisuus- että asuinrakentamisesta. Tämä takaa korkealaatuisen ja huolitellun työnjäljen. 

Monipuoliset palvelut

Tarjoamme monipuoliset palvelut hyvään ja kilpailukykyiseen hintaan. Palveluihimme kuuluvat:

  • elementtiasennukset
  • saneeraukset
  • ylläpitävät remontoinnit
  • Asennamme elementit kätevästi paikoilleen tarvitsemassasi kohteessa. Meiltä saat avaimet käteen -palvelua, eli hoidamme koko elementtiasennuksen, mukaan lukien nosto- ja siirtotyöt sekä tuennat ja lopullisen asennuksen.  
  • Palveluihimme kuuluu oikeaoppisesti toteutetut perustustyöt niin tuulivoimaloihin kuin asuinkohteisiinkin. 
  • Meiltä saat kokonaisvaltaiset raudoitustyöt tarvitsemaasi kohteeseen Pirkanmaan alueella. Toteutamme haasteellisimmatkin betoniraudoitustyöt turvallisesti ja luotettavasti. 
  • Muottityöt vaativat tarkkuutta. Tästä syystä ne kannattaa antaa kokeneen ammattilaisen tehtäväksi. Teemme betonirakenteiden muotit asiantuntevasti ja nopealla aikataululla. 
  • Työskentelemme aina suunnitelmallisesti, kokeneen ammattilaisen varmuudella. Näin urakan aikana ei synny minkäänlaisia ikäviä yllätyksiä, vaan projekti etenee mallikkaasti. 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, jos haluat tarkempia tietoja yksittäisistä palveluistamme. 

Tutustu referensseihimme!

Referenssimme kertovat mitä erilaisimmista työkohteistamme ja monipuolisesta rakennusalan osaamisestamme. Annamme myös mielellämme lisätietoja palveluistamme.

Referenssit

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä Rakennusliike Hanke Oy:hyn ja kysy lisää tarjoamistamme palveluista tai pyydä suoraan tarjousta. Räätälöimme palvelumme joustavasti tarpeidesi mukaan.

 

Meidät tavoitat parhaiten puhelimitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Voit myös lähettää meille sähköpostia. Pyrimme palvelemaan jokaista asiakastamme mahdollisimman nopealla aikataululla. 

Rakennusliike Hanke Oy on betonirakentamisen kokenut asiantuntija. Palvelemme Pirkanmaalla ja ympäri Suomen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Soita meille