vÄISTÖTILOJEN ASENNUS PIRKANMAALTA

Rakennusliike Hanke Oy asentaa väistötilat Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Saat meiltä myös väistötilojen purkutyöt saman katon alta. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

Yhteystietoihin

Väistötilat avaimet käteen -periaatteella


Väistötilat tarvitaan usein käyttöön nopealla aikataululla. Tarjoamme käyttöösi monipuolista rakennusalan osaamista, joustavuutta ja kykyä toimia tarvittaessa erittäin ripeästi. Yrityksellämme on rautainen kokemus väistötilojen urakoinnista Pirkanmaalla ja muualla Suomessa.

 

Huolehdimme väistötilojen asennuksesta kokonaisvaltaisella avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme kattaa tarvittaessa maanrakennuksen ja perustusten teon, tilaelementtien asennuksen ja kaikki tarvittavat sisätyöt. Lisäksi puramme väistötilat, kun niitä ei enää tarvita.

Tilaelementtien asennukset ja sisätyöt

Asennamme tilaelementit ripeästi mutta laadusta tinkimättä. Teemme myös kaikki kohteessa tarvittavat sisätyöt huolellisesti ja toiveidesi mukaisesti.

 

Usein väistötilat ovat kouluja ja päiväkoteja, jolloin laadukas lopputulos ja tiukka turvallisuusvaatimusten noudattaminen korostuvat. Pidämme huolta siitä, että lapset ja nuoret pääsevät terveellisiin ja turvallisiin väistötiloihin.

Väistötilojen purkutyöt

Hoidamme väistötilojen purkutyöt sovitussa aikataulussa, jotta piha-alueet pääsevät toivottuun käyttöön ilman viiveitä. Huolehdimme elementtien ja kaiken väistötiloissa käytetyn materiaalin kuljettamisesta pois ja ennallistamme maa-alueen sovitusti.

 

Muista, että voit jo heti alussa sopia kanssamme kätevästä avaimet käteen -projektista, joka kattaa myös purkutyöt. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

 

 

 

Rakennusliike Hanke Oy tekee asentaa väistötilat avaimet käteen -periaatteella Pirkanmaalla ja muualla Suomessa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot