Muottityöt Pirkanmaalta käsin

Rakennusliike Hanke Oy tekee täsmälliset muottityöt Pirkanmaalla ja muualla Suomessa. Lue tältä sivulta lisää muottitöistä ja ota meihin yhteyttä!

Yhteystietoihin

Muottityöt vaativat tarkkuutta

Tiesitkö, että muun muassa betonipinnan laatuun vaikuttavat sekä muottimateriaali että muottirakenteen lujuus?


Muottityöt vaativat aina äärimmäistä tarkkuutta. Ensinnäkin muotin mittojen täytyy olla oikeat. Muotin on tärkeää olla myös riittävän luja, jotta betonimassan valupaine ei muuta sen muotoa. Muotin on oltava myös tiivis; näin sementtiliima ei pääse muotin saumoista ulos, mikä heikentäisi betonipinnan ulkonäköä.

 

Muottityöt voidaan toteuttaa monin eri tavoin. Betonimuotit voidaan tehdä esimerkiksi lautatavarasta. Myös erilaisia muottijärjestelmiä on saatavilla runsaasti. 

Suurmuotti- vai järjestelmämuottityö?

Palveluihimme kuuluvat viimeistellyt betonimuottityöt, kuten massiivisiin valuihin tarvittavat suurmuottityöt ja järjestelmämuottityöt. Käytössämme on nykyaikainen suurmuottikalusto, jonka avulla työskentelemme joutuisasti.

 

Järjestelmämuotteja käytetään korvaamaan perinteisiä puutavaramuotteja esimerkiksi pystyrakenteissa, sillä ne mahdollistavat nopean ja vaivattoman työskentelyn. Koska järjestelmämuotteja voidaan käyttää uudelleen, ne ovat myös ekologinen valinta.

 

Mikäli haluat kysyä lisää erilaisista muottitöistä tai -kalustosta, ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous muottitöistä! Meidät saat parhaiten kiinni puhelimitse. Jos emme heti pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. 

Rakennusliike Hanke Oy tekee muottityöt tarkasti Pirkanmaalla ja ympäri Suomen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot