Elementtiasennukset Pirkanmaalla ja muualla Suomessa

Rakennusliike Hanke Oy tarjoaa elementtiasennukset asiantuntijapalveluna Pirkanmaan alueella ja ympäri Suomen. Teemme elementtiasennukset aina huolella, minimoiden mahdolliset ongelmat tulevaisuudessa. Käänny puoleemme varmistaaksesi rakennusprojektisi onnistumisen!

Yhteystietoihin

Elementtiasennukset pieniin ja suuriin kohteisiin

Etsitkö tekijää elementtiasennukseen? Käänny rohkeasti puoleemme. Teemme elementtiasennusta niin pieniin kuin suurempiinkin kohteisiin.

 

Elementtiasennukset vaativat laajaa kokemusta sekä alan ammattitaitoa, jotta suurten elementtien siirtely onnistuu ongelmitta. Kun tilaat elementtiasennukset meiltä, voit olla varma laadukkaasta työskentelystä. Asennamme elementit varmasti ja turvallisesti. 

Suunnittelemme koko asennusurakan aina etukäteen, jotta työskentely etenee sujuvasti, eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään. 

Oikeaoppista elementtien asennusta

Elementtiasennus on nimensä mukaisesti betoni-, teräs- tai puuelementtien asentamista rakennuskohteeseen. Ennen varsinaisia asennustöitä elementit kuljetetaan työmaalle, jossa ne asennetaan paikoilleen. Urakkaan kuuluu betonielementtien nostoa ja kiinnittämistä sekä asentamista.

 

Alan ammattilainen pitää huolen, että elementit asennetaan aina oikeaoppisesti ja turvallisesti. Kun asennus tehdään asiantuntevasti, rakennusprojekti etenee joutuisasti.

 

Jos sinulla on lisäkysymyksiä elementtiasennuksesta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Palvelemme sinua mielellämme. 

Muut palvelumme

Rakennusliike Hanke Oy tarjoaa kattavat rakennusalan palvelut maanlaajuisesti. Palveluihimme kuuluu myös:

Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Panostamme kustannustehokkaaseen työskentelyyn, sillä haluamme ajaa asiakkaamme etua. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous elementtiasennuksesta. Asennustöiden hintaan vaikuttavat monet tekijät. Elementit ovat erikokoisia ja -painoisia. Jos elementit ovat hyvin suuria, työaikaa voi kulua enemmän, ja niiden asennukseen saatetaan myös tarvita enemmän työntekijöitä, mikä lisää luonnollisesti kustannuksia. Toisinaan elementtiasennukseen tarvitaan myös apuvälineitä, kuten nostureita. 

Pyydä tarjous!

Yhteystiedot